Ваксините за т.нар. зелени коридори свършиха в столичната болница Св. Анна. 

...
Ваксините за т.нар. зелени коридори свършиха в столичната болница Св. Анна. 
Коментари Харесай

Ваксините за зеления коридор в ``Св. Анна`` свършиха, в понеделник ще има в Пирогов и в Александровска |

Ваксините за т.нар. " зелени коридори " свършиха в столичната болница " Св. Анна ". 

Всички налични 130 дози са сложени и по тази причина кабинетът за имунизиране е затворил. Кабинетът ще проработи, щом получат нови дози, само че не е ясно по кое време това ще се случи, оповестява bTV.

" Зеленият кулоар " за имунизиране против COVID-19 в болница " Пирогов " ще възвърне работата си в понеделник в 13.00 ч., оповестиха от лечебното заведение във Facebook. Предвидени са 6 имунизационни пунктове - три в Медицинския център, един пред болничното заведение и два вътре в нея.

От 09:00 до 17:30 ч. ще се прави имунизация и реимунизация на лицата, попадащи в четирите етапи на Националния имунизационен проект, в това число хората на и над 65 години и хронично болните. Когато във имунизационните пунктове няма задоволително искащи от предпочитаните етапи I-IV от Националния проект за имунизация против COVID-19, ще се ваксинират и лица, непопадащи в целевите групи, прецизираха от " Пирогов ".

Кабинет за свободен достъп за имунизиране ще работи в понеделник в Александровска болница. Кабинетът ще бъде пред бариерата на болничното заведение и ще работи от 8.30 до 17.30 ч. всеки ден. На искащите ще бъде поставяна ваксина на " АстраЗенека ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР